Om Oss

Hyttebutikken het opprinnelig Selectron AS, et firma som solgte alt fra hytteutstyr til bildeler. Selectron gikk tidlig på 90-tallet sammen med en rekke andre fritstående butikker og etablerte en felles inkjøpsorganisasjon som kunne skaffe rimligere varer gjennom sin kjøpekraft. I 1993 ble den første Hyttebutikken oprettet i Sandvika, og var Norges første rendyrkede Hyttebutikk. Selectron så et stort potensial i Hyttebutikken, i tillegg til at man så klare fordeler av å gjøre innkjøp og markedsføre seg sammen. I 1995 initierte derfor Selectron Hyttebutikken og startet å etablere Hyttebutikker over hele landet. Butikkene måtte oppfylle visse kriterier for å få lov å kalle seg en Hyttebutikk. I 1995 startet kjeden med syv butikker, og på elleve år har Hyttebutikken blitt Norges ledende forhandler av hytteutstyr med sine 40 butikker fordelt over hele landet. I dag har Selectron fem egeneide Hyttebutikker, mens resten er frittstående forhandlere som i et franchisekonsept.

Hyttebutikken er en spesialisert faghandel i hyttemarkedet der produktkunnskap og service er viktige kriterier. I motsetning til andre hytteutstyrskjeder har ikke Hyttebutikken egne produkter, dette betyr i praksis at vi til enhver tid er frie til å selge de beste produktene som er å få på markedet og ikke er avhengige av å selge egne varer. I et marked med mange komplekse produkter, fokuserer vi på å kunne bruke vår produkttekniske kunnskap til å gi deg en best mulig hytteopplevelse. Vi har vært ledende i markedet i en årrekke, og kan dermed dele mange års erfaring med deg. Daglig jakter etter nye produkter, for å alltid kunne tilby deg det nyeste på markedet. Med markedets bredeste produktsortiment gir vi kundene valgfrihet. Vi vet at det er nødvendig for kunden å kjenne utvalget for å kunne velge rett produkt til sin hytte. Nettopp fordi det er så mange ulike hytter og behov, skreddersyr vi den produktløsningen som passer for hver enkelt kunde. Vi gjør alt vi kan for å tilfredsstille behovene til alle våre kunder, om de har store eller små hytter, strøm eller ikke strøm, du kommer til å sitte igjen med en løsning du er fornøyd med. 

En hyttebutikk er likevel ikke alltid en Hyttebutikk - Hyttebutikken er et patentert varemerke, likevel ser vi at stadig flere aktører på markedet velger å kalle butikken sin en hyttebutikk. En hyttebutikk er nemlig per definisjon et begrep og dermed lovlig å bruke, Hyttebutikken derimot er et beskyttet navn. Hyttebutikken står for service, produkterfaring, produktteknisk kunnskap, bredt sortiment, kvalitet, og ikke minst forhandlere med fagkunnskap, merverdier du kun er garantert å få dersom du besøker Hyttebutikken!

Rolf Wickstrøms vei 15 - 0484 Oslo - - post@hyttebutikkenstabekk.no Tlf: 67 10 40 50

Åpningstider: Tirsdag- Torsdag:10:00 - 15:00 Lør: Stengt Mob: 94197615

Inngang på kortsiden nord/vest av bygget.

Vi gjør oppmerksom på hjemmesiden er under oppbygning.

Vi tar forbehold om endringer i pris. lagerbeholdning og sortiment, samt at større produkter kan avike på fraktbergninger.