Sikom Eco Glamox Reciever

SKU
Sikom Eco Glamox Reciever
KR 1 199,00

Eco Glamox Receiver er en plug-in modul for panelovnene i 3001-serien fra Glamox Heating. Med ECO Glamox Receiver i kombinasjon med en sentral med trådløs styringsenhet, har du full kontroll og styrer ovnstemperaturen rett fra din mobil.

Eco Glamox Receiver plugges rett i ovnen og gir deg mulighet til å sentral- og fjernstyre panelovner på en enkel måte fra ring hytta varm appen.

Du bestemmer selv hvilke spare- og komfort temperatur ovnen skal ha. Minimum sparetemperatur er 5 grader Celsius og maksimum komforttemperatur er 40 grader Celsius.

Med ring hytta varm appen kan man enkelt veksle mellom spare og komforttemperatur eller sette opp et ukeprogram som gjør dette automatisk på ønskede tidspunkt.

Temperaturer og andre innstillinger kan endres ved hjelp av app for smarttelefoner. Man kan også endre temperaturer og veksle mellom spare og komfort direkte på ovnen.

Eco Glamox receiver sender fra seg temperaturen som måles på baksiden av ovnen, slik at du kan se temperaturen gjennom din smarttelefon.

Med Eco Glamox Receiver har det aldri vært enklere å få kontroll med panelovner fra din mobiltelefon. Passer til Glamox panelovner av typen 3001.

Skriv din egen produktanmeldelse
Du trenger en bruker for å skrive en Produktanmeldelse. Logg inn eller Lag en Bruker

Rolf Wickstrøms vei 15 - 0484 Oslo - - post@hyttebutikkenstabekk.no Tlf: 67 10 40 50

Åpningstider: Tirsdag- Torsdag:10:00 - 15:00 Lør: Stengt Mob: 94197615

Inngang på kortsiden nord/vest av bygget.

Vi gjør oppmerksom på hjemmesiden er under oppbygning.

Vi tar forbehold om endringer i pris. lagerbeholdning og sortiment, samt at større produkter kan avike på fraktbergninger.