JETS Vacum Toalett Flexi 230V-12V M/Bio-Tank

SKU
JETS Vacum Toalett Fexi 230V-12V M/Bio-Tank
KR 52 100,00

Vakuumtoalett i enkelt, stilrent design. Toalettet har dysespyling uten innvendig kant, noe som gjør det svært lett å holde rent. 

Jets vakuumtoalett har et vannforbruk på kun en halv liter for hvert toalettbesøk. Dette er kun en brøkdel av et vanlig toalett som bruker flere liter pr. spyling. Det lave vannforbruket til Jets vakuumtoalett åpner for mange praktiske og enkle muligheter for oppsamling av kloakk.

Jets vakuumtoalett kan installeres så det kan bli brukt uten innlagt vann og strøm. Systemet kan kobles opp mot et 12V batteri i kombinasjon med et solscelleanlegg. Hvis det ikke er innlagt vann, kan tilpasset vannpumpe og 25 liter vannbeholder kobles til systemet. Man kan da benytte seg av toalettet ca 50 ganger for hver gang man fyller vann.

Jets vakuumtoalett med Biotank

Hvis du vil sette opp et komplett toalettsystem selv er Jets vakuumtoalett med biotank den beste løsningen. Kloakken som kommer ut av systemet er finmalt, og ender opp i en nedbrytbar biopose, som gjør at du enkelt kan kompostere alt av avfallet. Biotanken er frostisolert og kan ved lave tempraturer holdes temperert ved bruk av varmekabel. All væske som er til overs vil sile ut til kammeret i bunnen av tanken, denne kan brukes til gjødsel eller tømmes i eksternt klaokknett. Når bioposen er full løftes den ut og settes til kompostering. Da plasseres en ny biopose i tanken og toalettet er umiddelbart klart til bruk igjen. Biotanken har en kapasitet på 170 liter - Ca 300 persondøgn

Kapasitet: 170 liter (ca. 300 persondøgn)

Manualer:

Skriv din egen produktanmeldelse
Du trenger en bruker for å skrive en Produktanmeldelse. Logg inn eller Lag en Bruker

Rolf Wickstrøms vei 15 - 0484 Oslo - - post@hyttebutikkenstabekk.no Tlf: 67 10 40 50

Åpningstider: Tirsdag- Torsdag:10:00 - 15:00 Lør: Stengt Mob: 94197615

Inngang på kortsiden nord/vest av bygget.

Vi gjør oppmerksom på hjemmesiden er under oppbygning.

Vi tar forbehold om endringer i pris. lagerbeholdning og sortiment, samt at større produkter kan avike på fraktbergninger.