Sikom ECO Termostat SI-4 10A Topolt

SKU
Sikom ECO Termostat SI-4 10A Topolt
KR 1 799,00

ECO Termostat SI-4 10A er en romtermostat som passer i en standard Elko veggboks og brukes til å fjernstyre varmekabler og fastmonterte ovner. Med fjernstyring kan du lett bytte mellom spare- og komforttemperatur. Både sparetemperatur og komforttemperatur kan settes mellom 5 og 40 grader. SI-4 10A termostaten har to-polt brudd og passer derfor til bruk i våtrom

ECO Termostat SI-4 10A har trådløs kommunikasjons til sentralenheten og er derfor svært enkel å installere. I tillegg støtter den bruk av temperaturfølere fra de mest brukte termostatene slik at den egner seg veldig godt til ettermontering. ECO Termostat SI-4 10A kan bruke temperaturfølere fra: Microsafe, Microtemp, Devi, Elko, Ebeko og Sikom 

Termostaten kan også brukes til temperaturovervåkning av både lav og høy temperatur. Disse temperaturgrensene velger du selv og du blir varslet når grenseverdiene brytes. Dette sørger for en ekstra sikkerhet i forhold til frostskader. 

ECO Termostat SI-4 10A kan brukes som romføler, gulvføler eller som kombinert føler hvor romføleren styrer termostaten, mens gulvføleren kun begrenser maks gulvtemperatur (Parkettbegrensing) 

Skriv din egen produktanmeldelse
Du trenger en bruker for å skrive en Produktanmeldelse. Logg inn eller Lag en Bruker

Rolf Wickstrøms vei 15 - 0484 Oslo - - post@hyttebutikkenstabekk.no Tlf: 67 10 40 50

Åpningstider: Tirsdag- Torsdag:10:00 - 15:00 Lør: Stengt Mob: 94197615

Inngang på kortsiden nord/vest av bygget.

Vi gjør oppmerksom på hjemmesiden er under oppbygning.

Vi tar forbehold om endringer i pris. lagerbeholdning og sortiment, samt at større produkter kan avike på fraktbergninger.